Usine Skeleton ook wel Skeleton Factory genoemd in de urbex wereld en waarom dat mag wel duidelijk zijn.

Dienst doende als een drukkerij cq uitgeverij opende zij haar deuren in 1935 en heeft bestaan tot 2004. De drukkerij werd in 1935 geopend in de achtertuin van de toenmalige eigenaar. Een goed draaiend bedrijf dat lange jaren heeft bestaan, echter door de economie en nieuwe ontwikkelingen was men in 2004 gedoemd om de laatste werknemers te ontslaan en de deuren te sluiten.

Sinds het sluiten van de fabriek is de plaats vooral bekend om de kunst werken van Klaas van der Linden en ROA. De skelletjes van Klaas, de beestjes van ROA. Voor dat de locatie echt met de grond gelijk gemaakt gaat worden, sloopwerkzaamheden zijn in volle gang, moesten we ons dus haasten.  Gelukkig!!

6 thoughts on “Usine Skeleton [Skeleton Factory]

 1. mooie foto ik zou hier ook best heen willen als beginede urbex . ik ben van kleins af aan al gefascineerd door skeleten . ik wil wel binnen kort naar de verlaten sauna. en ben pas geleden in chernobyl geweest.

     1. Hallo,
      Ik ben beginnende urbexer van gent en wil dit nog echt eens bezoeken voor het volledig weg is maar vind al dagen geen aanknopingspunt. Kan iemand een tip geven?

     2. Sillefie
      Top dat je aan de slag bent gegaan met urbex/photography
      Usine Skeleton is toch één van de makkelijkste loc’s om te vinden. Tip van ons Google is je beste vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 ⁄ 3 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.