Het kan gelukkig nog. Een Urbex locatie die al een tijdje bestaat, bekend en populair is en nog altijd niet is ontdekt door vandalen of ten prooi is gevallen aan het vernietigende effect van een lekkend dak. Ons laatste bezoek van de dag, op goed geluk uitgekozen, bracht ons bij de nog altijd prachtige locatie TAPIOCA FARM.

Het is een geweldige tijdmachine. Ook al zou het slechts twee decennia geleden zijn dat de voormalig eigenaar overleed, je stapt een eeuw terug in de tijd. De inrichting, de constructie van de schuur en de eerste hooizolder die echt niet begaanbaar is. Wanneer ik mijn moeder (richting de 90) de foto’s laat zien komen bij haar de herinneringen aan vroeger naar boven. Zij hadden ook zo een hooizolder. Met flink wat ruimte tussen de balken. Dat was voor het drogen van het hooi noodzakelijk maar niet ongevaarlijk vertelt ze. Er viel wel eens iemand tussendoor naar beneden. Dat hebben wij gelukkig niet geprobeerd. De andere zolders bleken, voorzichtig, wel begaanbaar. Helaas bleek de naaimachine niet meer aanwezig, of wellicht verstopt?

Maar er is voldoende te ontdekken. De oude werktuigen geven een mooi beeld van hoe het leven er destijds uit moet hebben gezien. Ook de inrichting van de woning met de prachtige ramen, de woonkamer met uitzicht op het erf. Wat een verschil met tegenwoordig.

 

Tapioco Farm
  • Locatie
  • Algemene staat
  • Toegankeljik
  • Details
4

Samenvatting

Een lekkere loc hoor ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 ⁄ 4 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.