-Urbex meets StreetArt-

UE-members, GH & MV, vandaag alleen op pad. De andere twee hebben andere verplichtingen….. en worden vervolgens ‘s avonds met hun neus op de feiten gedrukt. Ze zijn naar ROA’s Factory gegaan!!! En wat was dat indrukwekkend. Volgende keer weer met z’n 4’en.

De Malmar-fabriek verlaten sinds 1997, maar momenteel gevuld met ca. 60 prachtige ROA kunstwerken.

Al jarenlang wil men de fabriek slopen, echter houden de mensen van de stad de sloop tegen, vanwege de prachtige werken.

ROA is het pseudoniem van een anonieme, hedendaagse street art-kunstenaar uit België. Men vermoedt dat hij is geboren in 1976. Zijn werken zijn aangebracht op gebouwen in diverse steden in Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Australië.

Hij neemt regelmatig deel aan street art-festivals en werkt van tijd tot tijd samen met galerijen wereldwijd. Verder is er zeer weinig bekend over deze kunstenaar. Zelf vindt hij dat zijn werk immers voor zich spreekt. Hij mijdt steevast elke vorm van contact met de media en laat zich nauwelijks strikken voor interviews. Zo houdt hij naar eigen zeggen zijn werk en geest vrij.

Credits: @roastreetart

#urbexeersel#roa#urban#eersel#decay#urbex#streetart#combine#urbexart

One thought on “ROA’s Factory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
14 − 1 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.