Oh oh oh… wat hadden we hier zin…., Mansion of the Bride. Wat een pracht van een locatie, veel details zijn nog bewaard gebleven EN de Decay waar we zo van houden was ook aanwezig; heerlijk. De jurk… Yes… hij is nog aanwezig, hierdoor draagt deze locatie de naam. In een prachtige setting zetten we de jurk te samen met het bed en de kinderwagen op de gevoelige plaat.
-we komen er overigens naderhand achter dat de bedoelde jurk niet meer aanwezig was-

Mansion of the Bride a.k.a. Manoir Dp

Een grote boerderij in een logische U-vorm gebouwd, ooit bewoond door welvarende fruittelers. De ornamenten aan het plafond, de details aan de muren, de piano. Het ging de familie voor de wind. Alle gereedschappen en overige attributen zijn nog aanwezig in de aangelegen schuren/werkplaatsen. De exacte reden waarom dit prachtige huis verlaten is is ons onbekend, kijkende naar de nog 2 aanwezige auto’s verwachten we dat deze locatie eind jaren 90 is verlaten. De locatie mag twee namen dragen; “mansion of the bride” en “manoir dp”

Decay Attributen

Een hoop is bewaard gebleven op deze locatie en daar zij we bijzonder “content” mee. De piano een pareltje, de bedden, de archieven.. noem het op. We weten dat in de loop der jaren veel is getrashed en helaas ook meegenomen, echter zijn er toch een hoop objecten bewaard gebleven. Gelukkig is het merendeel urbex-ers zo dat ze met respect een locatie betreden. We kunnen elkaar de hand schudden.

click to enlarge

 

 

Mansion of the Bride
  • Locatie
  • Algemene staat
  • Toegankeljik
  • Details
3.8

Samenvatting

Een lekkere urbex loc, met behoorlijk wat details. Genieten voor de echte urbex-er. Heb je er niks te zoeken [vandalisme] blijf er weg svp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
23 + 20 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.