Wat een bizarre plek is dit. Volledig vol met achter gelaten oude militaire attributen. Oude legerkistjes, lege hulzen van granaten en bommen, uitgeschakelde landmijnen, zelfs een bommenwerper en twee verrijdbare kanonnen. WTF is dit, mompelen we tegen elkaar.

Militair Metaalverwerker

Nader onderzoek blijkt dat dit een oud metaalverwerkingsbedrijf is geweest wat in opdracht van de deelstaat ondermeer militaire items verwerkte. Tja 4 mannen op zo’n locatie, wij hadden het goed naar ons zin hoor. Maar er zit ook nadeel aan deze locatie, doordat chemische rotzooi uit allerlei spullen loopt en op de vloer terecht komt, moet je goed uitkijken waar je loopt. Bekend is dat er van verschillende personen al de zolen waren aangevreten. We waren gewaarschuwd!

Van het originele hoofdkantoor is niets mee over, de werkplaats daarentegen is nog zeker interessant om te bezoeken. Aldaar treffen we de lege hulzen aan en in een eerder depot zelfs mijnen. Oh ja …. wat granaten lagen er ook nog….
Om de kriebels van te krijgen.

 

Bij het verlaten van het terrein, na een uur of twee, zwaaien we nog even gedag naar spelende op het naast gelegen veld  🙁
-het is toch niet te geloven-

 

click to enlarge

Lord of War
 • Locatie
 • Algemene staat
 • Toegankeljik
 • Details
3.4

Lord of War

Simpel binnen te treden, wel opletten waar je gaat staan ivm, chemicaliën op de vloer. Schoenzolen worden opgevreten!

10 thoughts on “Lord of War

  1. Dag Robin,
   Waar jij het adres kan vinden, weet ik zo niet. Wel weet ik dat wij er behoorlijk wat tijd mee bezig zijn geweest om het te achterhalen, tijd en energie heeft het gekost! Denk dat iedereen dat zo heeft, om ZELF de adressen te achterhalen.
   Succes en igg veel plezier zaterdag.
   Grtz
   UrbexEersel

 1. Heyhey hebben jullie deze effectief in mei 2019 bezocht en hebben jullie een idee of deze nog steeds “toegankelijk” is ?

  Mvg

 2. Hoi ik doe zelf ook aan urban exploring en deze plek zoek ik al jaren. Willen jullie alsjeblieft deze locatie aan mij vertellen of iets van een stad waar die ligt. In ruil daarvoor wil ik best een verlaten plek geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
5 + 30 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.